• OCEAN – PROFIL
  • REFERENCE
  • KONTAKT PODACI

OCEAN – PROFIL FIRME

Ocean je već dvije decenije prisutan na IT tržištu kao isporučilac kompletnih rješenja informacionih sistema. Rješenja su bazirana na vlastitim aplikativnim softverskim proizvodima kao i proizvodima drugih proizvođača.

Koncept ponuđenog informacionog rješenja je uvijek  u skladu sa zahtjevima i potrebama korisnika i zasnovan je na profesionalnim međunarodnim standardima te  dugogodišnjem vlastitom iskustvu u IT oblastima. Postavljeni cilj Oceana je da izgradnjom Informacionog sistema korisnik bude uvijek kompetetivan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.

Ocean garantuje sigurnost sistema. Ocean IT softverska rješenja bazirana su na IT tehnologijama koje su dokazane najstabilnijie i najsigirnije.

Historija firme: Ocean d.o.o. je osnovan 1990 godine. Njegovi osnivači su profesionalci iz oblasti informacionih tehnologija, sa velikim iskustvom u razvoju, projektovanju i realizaciji kompleksnih IT projekata. Od samog početka ostvaren je i još uvijek traje stabilan rast kako u smislu veličine tako i kvaliteta.

Tržište: Oceanovi proizvodi i usluge su namijenjeni u prvom redu za korisnike kojima je potreban dugoročno stabilan Informacioni sistem: javnu upravu, velike kompanije, mala i srednja preduzeća, kao i trgovačka društva.

Partneri: Da bi ponudio najbolja rješenja, Ocean je partner vodećih firmi u Informacionoj tehnologiji: Microsoft, RedHat Linux, IBM i dr.

Copyright Ocean 2015